Sponzoři letošního ročníku

Děkujeme všem sponzorům a partnerům, díky kterým můžeme i letos zrealizovat tuto barevnou akci Zažít Valmez jinak. Jak už totiž víte, vstupné jsme ponechali i letos dobrovolné a to i díky následujícím sponzorům a partnerům: 

JACOBS DOUWE EGBERTS OPS CZ s.r.o.

Nabízí nejen kávu, ale KOMPLETNÍ kávová řešení pro kanceláře, hotely, kavárny a další podnikání.

Tridas, s.r.o.

Společnost TRIDAS patří mezi přední evropské výrobce nasávané kartonáže. Předností společnosti je vlastní konstrukční a technologické oddělení, které se podílí na vývoji koncových produktů a výrobních forem

DEZA, a.s.

Výrobce základních organických látek určených pro další chemické využití.

BONUSIA a.s.

BONUSIA a.s. je finančně poradenská firma, která klade důraz na budování dlouhodobých vztahů, poskytování celoživotního servisu a hledání smysluplných řešení pro skutečné potřeby svých klientů.

HAJDIK a.s.

Nabízí komplexní služby v oboru povrchových úprav, jsou odborníci na mokré lakování. Kvalita je na prvním místě a nebojí se žádných výzev.

Kameny.cz s.r.o.

Nabízí široký sortiment produktů z přírodního kamene, jako jsou obklady, dlažby, zídky, zahradní dekorace a NOVĚ i VENKOVNÍ keramické dlažby Seviano.

SCHOTT

Mezinárodní sklářská společnost s dlouholetou tradicí, zaměřující se na zpracování skla pro výrobu dveřních systémů do chladících a mrazících boxů v supermarketech.

SolverTech s.r.o

Přední český dodavatel softwaru pro logistiku a distribuci.

SPEDOS SERVIS s.r.o.

Největší dodavatel průmyslových vratových systémů. Nabízí řešení pro firmy, projektanty i jednotlivce.

OKNA TRIOGAS, s.r.o.

Dodávají a montují okna, vstupní dveře, vrata a stínící techniku. Mají i velký výběr interiérových dveří.

ZC, s.r.o.

V Zahradním centru najdete vše od inspirace po květiny, dekorace, nářadí, sazeničky, vzrostlé stromy a mnoho, mnoho dalších věcí.

CS CABOT, spol. s r.o.

CS CABOT, spol. s r.o. je česká pobočka globální společnosti Cabot Corporation, která se specializuje na výrobu průmyslových materiálů, jako jsou uhlíkové saze a speciální přísady pro různé průmyslové aplikace.

INZEP CENTRUM, s.r.o

Spolehlivý parťák na zahradu, do dílny nebo na stavbu. Zašpiní se a zapotí spolu s vámi. Pracovní oblečení od hlavy po paty.

Městská knihovna Valašské Meziříčí

Knihovna to je vzdělávání, setkávání i zábava, otevřený prostor pro všechny generace.

Papírnictví U Dvou pastelek

V nabídce naleznete nejen kancelářské a školní potřeby, ale také kompletní výbavu pro dárkové balení či kreativní tvorbu.

An systems s.r.o.

Vyvíjí a prodává individualizovaný podnikový informační systém pro střední a větší firmy s jedinečnými potřebami, s optimálním využitím Cloudových řešení.

Störi Mantel, s.r.o.

Česko-švýcarský výrobce dřevoobráběcích strojů, od sbíjecí automaty na výrobu palet, kompletní paletovací technologie, krátící pily, rozmítací pily, manipulátory, obraceče, rozebírače hrání.

DB Schenker

Tento sponzor zajišťuje stage letošního ročníku.Jeden z předních poskytovatelů kamionových, leteckých, námořních a železničních přeprav i skladové logistiky.

Richard Machula, s.r.o.

Nabízíme zemní a stavební práce, autodopravu, stavební mechanizace.  www.stavby-machula.cz


ROBE lighting, s.r.o.

Je ryze českou společností, která se od svého vzniku v roce 1994 etablovala na světového lídra ve vývoji světelné techniky pro profesionální použití.


SOLARY VALMEZ

Realizujeme fotovoltaické elektrárny. Dlouholeté zkušenosti společně se stálým studiem fotovoltaické technologie nás řadí mezi největší odborníky v ČR. V současnosti se zaměřujeme na realizace převážně v okolí Valašského Meziříčí.